بقلم اللواء بولص يوسف مالك خوشابا
تحديث; في الصميم.. أسئلة , وثائق وادلة دامغة تفند مزور التاريخ ..المدعو سام درمو
16 /10 / 2013
www.nala4u.com

From the right the twin comrades Agha Poutros, the legitimate representative of the Assyrians at the peace conference, Malik Khoshaba, mediated by Agha Mirza , Surma Khanem, Mr Brown, the Martyr Mar Benjamin Shimon & the liar counterfeit the so-called ..Sam Darmo

المقالة باللغة العربية, الانكليزية والروسية
The article is in Arabic, English & Russian
Статья написана на арабском, английском и русском языках

يعتذر موقعنا الالكتروني للقراء الاعزاء عن السهو ربما قد حصل اثناء ترجمة هذه المقالة للغة الانكليزية والروسية وذلك باعتماده على موقع google في الترجمة .

تحديث; في الصميم.. أسئلة , وثائق وادلة دامغة تفند مزور التاريخ ..المدعو سام درمو
الى : سام درمو ؟ كاليفورنيا

اولا اهنئك على اللقب الذي ورثته عن ابيك الذي كان يكنى به في كركوك هذا اللقب الذي لم يلقب به احد سابقا في كل الامم ومن هذا اللقب يمكن للانسان البسيط ان يعرف في اي خانة من الرجال يضعك واما الشلة التي اشتركت فيها مؤخرا فلو لم يكونوا من امثالك لما قبلوك عضوا مهما مثلهم فانا لا اريد ان اطيل الحديث عن مواصفاتكم الشاذة عن طبيعة مجتمعنا لانكم لا تستحقون اهتماما اكثر بكم.

ان ما تدعي باتك تنشره من معلومات تحاول فيها بشتى الطرق الصاق مالك خوشابا تارة بالانكليز وتارة بالحكومة العراقية ما هي الا محاولة بائسة يعرفها كل الآشوريين وان القاصي والداني في العراق يعلم جيدا بان مالك خوشابا ومنذ عام 1920 عندما افشل الانكليز بالاتفاق مع ربيبتهم المدللة سرمة خانم خطة مالك خوشابا واغا بطرس في العودة الى هكاري بعد تحريرها ونفي اغا بطرس وسجن مالك خوشابا والرؤساء والقادة الاحرار فمنذ ذلك التاريخ وحتى طرد الانكليز وسحق رؤوس عملائهم في 1958 كان مالك خوشابا من الد اعداء الانكليز …. بعكس العائلة المار شمعونية التي ربطت مصير هذه الامة البائسة لخدمة المصالح الانكليزية والتي كانت سبب الويلات والمذابح التي الحقت بنا منذ اليوم الاول الذي وطأت فيه اقدام الجاسوس البريطاني مستر براون ارض قوجانس حيث سلمت مقاليد الكنيسة النسطورية الى الكنيسة الكنتربرية والدلائل والوثائق كثيرة لا تقبل الجدل في عمالة هذه العائلة للانكليز ومنها منح سرمة خانم ارفع وسام من قبل كنيسة الكنتربري في عام 1966 للخدمات الجليلة التي قدمتها لكنيسة الكنتربري ولبريطانيا العظمى .

هل اعترفت العائلة المارشمعونية البطريركية المقدسة بالجريمة النكراء التي ارتكبتها بحق ابناء عمومتها (آل نمرود) حيث قامت بقتل اكثر من 22 من رجالها والاحتفال في قوجانس فوق اشلائهم وجثثهم من اجل القضاء على نسل هذه العائلة حتى لا يطالب احدا فيهم في المستقبل بالكرسي البطريركي ؟

وهل سبق وان حدث ان تقوم امراة من عائلة تدعي القدسية بالتآمر مع الانكليز في دفع شقيقها للسير الى حتفه من اجل التخلص من معارضته لها في الارتماء الغير مدروس في احضان الانكليز والتضحية بحياة خمسة عشر الف من ابناء شعبنا في اورميا واللحاق بالانكليز الى همدان لتسليم مصير ما تبقى من هذه الامة لهم لتحقيق مآربهم في العراق الذي احتلوه ؟

وهل ننسى كيف قامت سرمة خانم ومار بولس بالاتفاق مع المندوب السامي البريطاني بالتأمر على امتنا في القيام بارسال سرمة خانم الى بريطانيا بدلا من ارسالها الى مؤتمر السلام للمطالبة بحقوق شعبنا والذي كان من المفروض ارسال اغا بطرس المنتخب من غالبية الشعب آنذك ؟

وهل ننسى تآمر وتحريض سرمة خانم الانكليز على اغا بطرس ونفيه خارج العراق الى فرنسا لسحق كل نوايا العودة لتحرير ارض ألآباء والاجداد التي كان مالك خوشابا وغالبية العشائر ينادون بها ؟

وهل ننسى كبف كانت هذه العائلة مدللة عند تشكيل الحكومة العراقية بفضل سيطرة الانكليز الذين سلموا مقاليد ألامة بيد هذه العائلة وعينوا داؤود والد مارشمعون قائدا لقوات الليفي البريطانية وانعموا عليهم بالمال (كتاب قوات الليفي العراقية) ؟

وهل ننسى كيف كانت هذه العائلة تؤيد بشدة خطة اسكان ألآثوريين في العراق خلال فترة ألانتداب البريطاني ولم يعترضوا على مناطق الاسكان وبعد ان تفاجئوا بانهاء الانتداب اصبحو ا يعارضون الاسكان ويتحججون بشتى الطرق من اجل ان ترضخ الحكومة العراقية لمطاليبهم بابقاء سيطرتهم الزمنية على ألآثوريي ؟

وهل ننسى كيف قام كل من سرمة خانم ومار يوسف خنانيشو بتحريض كل من مالك ياقو ومالك لوكو باخذ رجالهم المسلحين والصعود الى قمم الجبال (عصيان مسلح) مضحين بالرجال الشجعان من هذه العشيرتين ولم يصدروا هكذا امر لا لرعية نوجيا التابعة لمار يوسف خنانيشو ولا لرعية قوجانس التابعة للبطريرك وكان ابناء العشائر مكتوب عليهم ان يكونوا ضحية هذه العائلة مستغلين ايمان هذه العشائر بمصداقيتها ؟

وألآن جاء دورك يا شماس مار شمعون .. نعم انت شماس مار شمعون وحاشا ان تكون شماس كنيسة المشرق ألآشورية المقدسة والتي تحولت من كنيسة مصالح العائلة الواحدة المتخومة بالدماء والغدر واللصوصية الى كنيسة مباركة مسيحية تعمل من اجل كلمة الرب يسوع المسيح وليس من اجل الانكليز والمال .

ان ناقل الكذب بدراية هو يرتكب نفس الاثم الذي يرتكبه الكاذب .. ان ما تدعيه من نشرك لوثائق تخص مرحلة حكم الانتداب البريطاني للعراق لاجديد فيه ولا علاقة ل مالك خوشابا واتباعه بذلك لان الجميع يعلم بان العراق آنذاك كان تحت الانتداب البريطاني وان الحكومة البريطانية كان لها مستشارين في كل مرافق الحكومة العراقية وانها كانمت حريصة جدا على نجاح الحكومة التي اسستها مقتنعتة بان الحاجة الى خدمة ألآثوريين التي قدمتها لهم العائلة المارشمعونية مجانا قد انتهت وبدأت بتهيئة الاجواء لتثبيت حليفها الجديد ذات الاغلبية السكانية المطلقة دينيا واثنيا وبريطانيا لاتفرط بمصالحها من اجل عيون بضعة ألاف من ألآثوريين تقود بعضهم من الذين يسيرون كالعميان وراء مطاليب هذه العائلة الشخصية مغلفة اياه بديكور مصالح الامة لتمرير هذه الخدعة على امثالكم من المغرر بهم .

لقد ذكرت الكثيرمن التفاهات والتي لا تستحق الاجابة عليها لتفاهتها وعدم استنادها الى مصادر موثوقة فمثلا قلت ان مشروع دشتزي كان مخصصا ل 200 عائلة من اقرباء مالك خوشابا ولكن المصادر المؤكدة تثبت بان هذا المشروع كان يستوعب 2000 عائلة بحيث يكفي لاسكان كل عشيرة تياري السفلى ومن ضمنها اشيتا وكان سيكون قوة كبرة لتجمع اكبر عشيرة من عشائرنا ومسنود من عشائرنا في قضاء العمادية ونوهدرا (دهوك) وحاولت العائلة المارشمعونية بواسطة عملائها من مرتزقة بعض ضباط الليفي الذين يأتمرون بامرتها بالتشوبش على خطة التنفيذ وفقا لمصالحها الانانية فكان من حق المستشارين الانكليز المشرفين على خطة الاسكان ان يكتبوا التقارير الى مراجعهم عن الذين يسعون الى افشال سياسة حكومتهم وكذلك كان من حق مالك خوشابا ومؤيديه من الذين يرغبون في الاستقرار في بلدهم القديم الجديد ان يكافحوا من اجل تنفيذ ذلك بعد ان انقطعت كل سبل العودة الى اراضيهم السابقة في هكاري بفضل المؤآمرات التي نفذتها هذه العائلة بالتعاون مع الانكليز .

نحن لا نخجل من هذا الموقف بل اننا نعتبر فكرة مالك خوشابا في السكن والاستقرار في وطننا الجديد افضل الف مرة من هجولة الشعب مرة اخرى وتعريض حياة ابنائه للابادة من اجل مصالح عائلة كانت السبب في اراقة دماء عشرات ألآلاف … يا رجل ياشماس آخر زمان اتقي الله ولو على طبيعتك الانسانية وليس الكهنوتية لان الاخيرة براء من اقاويلك فانت تقول بان مالك خوشابا قد شكل شرطة من قواته تعدادها 700 مقاتل ليساعدو ا العراقيين في مذبحة سميل .

افتح عينيك جيدا واقرا المصادر بعين صادقة غير حقودة لتعرف بان هذه القوة التي شكلها مالك خوشابا كانت بطلب منه من وزير الداخلية الذي كان متواجدا في سولاف بعد مذبحة سميل لكي يرسلها الى القرى ألآثورية المعرضة للقتل والسلب من قبل بعض العشائر الكردية والعربية كاجراء فوري حتى ذهابه الى الموصل وحصوله على اوامر ايقاف كافة الاعمال العسكرية .

ولو كان مالك خوشابا لا يحب شعبه لكان تركه في العراق وهاجر مثلما فعل مالك ياقو الذي ترك عشيرته وقت الضيق والحاجة وهاجر ليسكن في كندا بعد ان ورطهم في ترك قراهم الجميلة في العراق … اما ما جرى في الخابور بعد 1944 فهل كان مالك خوشابا هنالك ليحرض اقرب المقربين الى العائلة المارشمعونية عليهم ؟

الم يكن يوسف مالك التلكيفي سكرتير مار شمعون واكثر الناس تمسكا به واكثر المعادين لمالك خوشابا في كتاباته الاولى ؟

لماذا انقلب على المارشمعون في الاربعينيات بعد ان راى بام عينيه كيف سرق مار شمعون ما مجموعه (اربعمائة وخمسون الف دولار ) من تبرعات الامريكيين لملء افواه الجياع المساكين الآثوريين في خابور ومذكور ذلك في كتابه (الله والحق) طبعة الحسكة سنة 1948 واعتبره مارشمعون خائنا لانه كشف السرقة ؟

ولماذا انقلب عليه كل من المرحومين مالك لوكو التخومي ومالك دانيال بن مالك اسماعيل وليون بيت نمرود وتعرضوا بسبب ذلك للاغتيال؟

هل كان لمالك خوشابا يد في كل هذا ؟

يا رجل لا اقول لك سوى اتقي الله ان كنت مسيحيا حقا … اما نحن اتباع مالك خوشابا ورفاقه لنا الفخر كل الفخر اننا بقينا في ارض آبائنا واجدادنا ولا علا قة لنا باي نظام ياتي اويزول لاننا لم نكن يوما عملاء لاحد بل نسير على نفس النهج الذي اسسه لنا منقذ ما تبقى من ألآثوريين من الفناء الذي اراده لنا عملاء الانكليز الخائبين بمغامراتهم الهوجاء التي عرضوا ليس حياة ألآثوريين للفناء فحسب ولكن حياة كل المسيحيين ألآخرين في العراق … ارجو ان يكون كلامي هذا درسا بليغا لك وللمزايد المعروف سام ؟؟؟؟؟ كاليفورنيا واقول نحن براء ثم براء ثم براء من الامة ألآشورية التي يكون امثالكم المدافعين عنها .

***********************************************

www.nala4u.com apologizes to dear readers for an omission, it may have happened during the translation of this article into English and Russian, adopting the Google website in translation

By Brigadier Paulis Yousif Malik Khoshaba
Update; At the core .. Questions, documents & evidence that refute the falsification of history .. the so-called Sam Darmo
To: Sam Darmo? California

First, I congratulate you on the title you inherited from your father, who used to be in Kirkuk. This title, which was never nicknamed by anyone in all nations. From this title, a simple person can know in which coterie of men he puts you or the suit you have recently been involved in. If they were not like you I do not want to prolong the talk about your abnormal characteristics of the nature of our society because you do not deserve more attention to you

What you claim is what you are publishing information that tries in various ways to affix Malik Khoshaba at times to the British and sometimes to the Iraqi government. It is only a miserable attempt known to all the Assyrians and that the troubled and the damned in Iraq know very well that Malik Khoshaba and since 1920, When the British agreed with their spoiled Surma Khanem to thwart The plan of Malik Khoshaba and Agha Poutros to return to Hakkari after liberation and negate Agha Poutros and the prison of Malik Khoshaba and the heads and free leaders from that date until the expulsion of the British and the crushing of the heads of their clients in 1958 Malik Khoshaba was the main enemy against the British .. Unlike the family of Mar Shimon, which linked the fate of this miserable nation to serve the interests of British, which was the cause of the scars and tragedies that have afflicted us since the first day when the feet of the British spy Mr. Brown, the land of Qudjanis, where handed over the reins of the Nestorian Church to the Canterbury Church and the evidence and documents are indisputable in the labor This family with British, including the granting medal to Surma Khanem by the Church of the Canterbury in 1966 for the great services it provided to the Church of the Canterbury and the Great Britain

Did the Patriarchate family recognize the terrible crime committed against their cousins (the Nimrud family) ..? where they killed more than 22 of their men and celebrate in Gudjanis over their bodies and in order to eliminate the offspring of this family so that no one in the future would demand the Patriarchal presidency

Did it ever happened that a woman from a family called sanctity conspired with the British to push her brother to go to his death in order to get rid of his opposition to the imprudent involvement in the arms of the British and to sacrifice the lives of fifteen thousand of our people in Urmia and catch up with the British to Hamadan to hand over the fate of Who will remain from this nation for  ?them to achieve their goals in Iraq, which they occupied

?  Do we forget how Surma Khanem and Mar Paulis agreed with the British High Commissioner to order our nation to send Surma Khanem to Britain instead of sending it to the peace conference to demand the rights of our people, which was supposedly to send Agha Poutros elected from the majority of the people

? Do we forget the conspiracy and incitement of Surma Khanem and the British on Agha Poutros and exile him outside of Iraq to France to crush all the intentions to return to liberate the land of the fathers and grandfathers, which was Malik Khoshaba and the majority of the tribes call it

Do we forget that this family was pampered when the Iraqi government was formed and gratitude to the control of the British who handed over the reins of the nation to this family, and named Dawed, the father of Mar Shimon, as the leader of the British Levis Forces and gave them money?..The book of the Iraqi levi forces

? Do we forget how this family strongly supported the housing plan of the Assyrians in Iraq during the period of the British Mandate and did not object to the housing areas and after they were surprised by the termination of the mandate that they opposed housing and protesting in various ways in order for the Iraqi government to bow to their demands to keep their time control over the Assyrians

Do we forget how Surma Khanem and Mar Yousif Khnanishu incited Malik Yaqo and Malik Loko to take their armed men and climb to the top of the mountains (armed rebellion), sacrificing the courageous men of these two tribes, and so did not issue to the Nujia men of Mar Yousif Khnanishu and so did not to men of the Quhjanis of the Patriarch ? The sons of these tribes were written to be victims of this family, exploiting the faith of these tribes credibility

And now it is your turn, deacon of Mar Shimon. Yes, you are the deacon of Mar Shim’on, and you were a backslider, apostate and it is impossible to be the deacon of the holy Assyrian Church of the East, which has been transformed from the church of the interests of the one family with blood, treachery and banditry to a Christian blessed church working for the Word of the Lord Jesus Christ and not for the British and the money

This carrier Tempting consciously commits the same sin that is committed by a liar. This is what you claim from the publication of documents related to the British Mandate stage regarding Iraq, for its renewal and not having a relationship with Malik Khoshaba and his followers, since everyone knows that Iraq is under a British mandate and that the British Government has advisers at all facilities of the Iraqi government, and the British government is very interested in the success of the government that it founded, convinced that the Mar Shimon family should serve the Assyrians, finished and started the politically relevant conditions for the installation of a new ally of the majority of the population, religiously and ethnically divorced, and the UK does not exaggerate its interests for the eyes of several thousand Assyrians, who lead some of them who walk like blind people to the demands of this personal family and cover it with decoration nations to pass this trick on to those who seduce them

You have mentioned many trivialities, which are not worth answering for their simplicity and not relying on reliable sources
For example, You said that the Deshtazay project was for 200 families
from the relatives of Malik Khoshaba, but the proven sources prove that the project would have accommodated 2000 families, sufficient to accommodate the entire Lower Tyareh tribe, including Ashitha,. And it would be a great force to gather the largest tribe of our tribes and and protected from our tribes in the district of Amadyiah and Nuhadra (Dohuk).The Mar Shimon family tried their mercenaries and some Levi officers, who obey the orders of this family to disorganize according to the plan in accordance with their selfish interests. British advisers in charge of the housing plan had the right to write their reports to those who thought to ensure the policies of their government. Malik Khoshaba and his supporters want to settle in their new old country to fight for its implementation after all the ways of returning to their former lands in Hakkari were cut off thanks to the plots conducted by this family in collaboration with the British

We do not shy away from this position, but we consider the idea of Malik Khoshaba about housing and stability in our new homeland a thousand times better than the displacements of the people once again and exposing the lives of his sons to annihilate for the interests of a family that caused the shedding of the blood of tens of thousands..O man, deacon, the last time, you fear God , even your human nature, not the priesthood because the priesthood is Innocence of your sayings. You say that Malik Khoshaba formed a police force of 700 troops to help the Iraqis in the Simele massacre

Open your eyes well and read the sources with a sincere eye and not with a spiteful eye to know that this force was formed by Malik Khoshaba at the request of the Minister of the Interior, who was present in Solaf after the massacre of Simele to send it to the villages of the Assyrian, which is likely to be killed and robbed by some Kurdish and Arab tribes as an immediate measure until he goes to Mosul and obtaining orders to stop all military operations

If Malik Khoshaba did not like his people, he would have left him in Iraq and emigrated, as did Malik Yaqo, who left his tribe in a time of hardship and need and migrated to Canada after involvement them by Malik Yaqo them to leave their beautiful villages in Iraq

? As for what happened in the Khabour after 1944, was Malik Khoshaba there to incite the closest relatives on the Mar Shimon family

? Was not Yousif Malik al-Telkife, secretary of Mar Shim’on, and the most people who adhere to him and the most hostile to Malik Khoshaba in his first writings

? Why did the late Malik Loko al-Takhumi, Malik Daniel Malik Ismail, and Leon of Nimrod’s family overturn him and were therefore subject to assassination

? Did Malik Khoshaba have a hand in all this

Oh man, I will not tell you except to fear God if you truly a Christian … But we follow Malik Khoshaba and his comrades to us all the pride that we have stayed in the land of our ancestors and we have nothing to do with any regime that comes or goes because we have never been agents of one but we follow the same approach which was founded by the savior of the rest of the Assyrians from the courtyard that we wanted the customers of the British who are disappointed with their adventures, which offered not only the lives of the Assyrians of the courtyard, but the lives of all other Christians in Iraq … I hope that my words this is a great lesson for you and the famous adulator… Sam ??? California and then say we are innocence then the innocence and innocence of the Assyrian nation that defenders are like you

*************************************************

www.nala4u.com приносит свои извинения уважаемым читателям за упущение, возможно, произошло во время перевода этой статьи на английский и русский языки, приняв сайт Google в переводе

Бригадный Паулис Малик Хошаба
Обновить; В основе. Вопросы, документы и доказательства, которые опровергают фальсификацию истории. Это называется Сэм Дармо
Кому: Сэм Дермо? Калифорния

Во-первых, я поздравляю вас с титулом, который вы унаследовали от своего отца, который был в Киркуке. Это название, которое никем не было прозвано ни во всех странах. Из этого названия простой человек может знать, в каком кружке мужчин он ставит вас или костюм, в котором вы недавно участвовали. Если бы они были не такими, как вы, я не хочу продлевать разговор о ваших ненормальных характеристиках природы нашего общества, потому что вы не заслуживаете большего внимания к вам

То, что вы утверждаете, – это то, что вы публикуете в информации, которая помогает людям привязывать Малика Хошабу порой к британцам, а иногда к иракскому правительству. Это всего лишь несчастная попытка, известная всем ассирийцам, и что обеспокоенные и проклятые в Ираке очень хорошо знают, что Малик Хошаба и с 1920 года. Когда англичане согласились с их испорченной Сурмой Ханой, чтобы сорвать план Малика Хошабы и Аги Путроса вернуться в Хаккари после освобождения и отрицать Агу Путроса и тюрьму Малика Хошабы, а также руководители и освобождения от этой даты до изгнания англичан и сокрушения руководителей своих клиентов в 1958 году году. Малик Хошаба был главным врагом против британцев,. В отличие от семьи Мар Шимона, которая связывает судьбу этой несчастной нации с интересами англичан, что стало причиной шрамов и трагедий, которые поразили нас с первого дня, когда ноги британского шпиона г-н Браун, земля Куджанидов, где переданы поводья церкви Несториана в церковь Кентербери, а доказательства и документы бесспорны в труде. Эта семья с англичанами, в том числе награждающая медаль Сурма Ханем церковью Кентерберийской в 1966 году за отличные услуги, предоставляемые Церкви Кентербери и Великобритании

? Разве семья патриархов признала страшное преступление, совершенное против их двоюродных братьев (семья Нимруд)

где они убили более 22 своих людей и отпраздновали в Гуджани, над их телами, и чтобы ликвидировать потомство этой семьи, чтобы никто в будущем не требовал Патриаршего председательства

Случилось ли так, что женщина из семьи, называемая святостью, сговорилась с англичанами, чтобы подталкивать брата к смерти, чтобы избавиться от его оппозиции к неосмотрительному участию в объявлении ангечан и пожертвовать жизнью пятнадцати тысяч наших людей в Урмии и догнать англичан до Хамадана, чтобы передать судьбу «Кто? останется от этой нации для них, чтобы достичь своих целей в Ираке, который они заняли

? Забываем ли мы, как Сурма Ханем и Мар Паулис договорились с Верховным комиссаром Великобритании о том, чтобы наша нация послала Сурму Ханем в Великобританию вместо того, чтобы отправить ее на мирную конференцию, чтобы требовать права нашего народа, который якобы должен был послать Агу Путрос из большинство людей

? Забываем ли мы заговор и подстрекательство Сурмы Ханем и англичан к Аге Путросу и изгнать его за пределы Ирака во Францию, чтобы подарить все намерения вернуться, чтобы освободить землю отцов и дедов, которой был Малик Хошаба и большинство племена называют это

Неужели мы забываем, что эта семья была избалована, когда было сформировано иракское правительство, и благодарность за контроль над англичанами, которые передали вожжи нации этой семье, и назвали Доуда, отца Мар Шимона, лидером британцев Силы Левиса и дали им деньги? .. Книга иракских сил леви

? Неужели мы забываем, как эта семья решительно поддерживала план жилищного строительства ассирийцев в Ираке в период действия Британские мандаты и не возражала против жилищных районов и после того, как они были удивлены прекращением мандата, что они выступают против жилья и протеста в различных чтобы иракское правительство склонилось перед их требованиями сохранить контроль над ассирийцами

Забываем ли мы, как Сурма Ханем и Мар Юсиф Кхнанишу подстрекали Малика Яко и Малика Локо к своим вооруженным людям и взбирались на вершину гор (вооруженное восстание), жертвуя мужественными людьми этих двух племен, и поэтому не выдавали Нуджианские мужчины Мар Юсифа Ханнишу и так не делали мужчин из царей Царянов? Сыновья этих племен были написаны, чтобы быть жертвами этой семьи, используя веру этих племен в доверие

И теперь ваша очередь, дьякон Мар Шимона. Да, вы диакон Мар Шим’она, и вы были отступником, отступником, и невозможно быть диаконом священной ассирийской церкви Востока, которая была преобразована из церкви в интересах одной семьи с кровью, предательство и бандитизм в христианскую благословенную церковь, работающую над Словом Господа Иисуса Христа, а не для англичан и денег

Этот носитель Заманчиво сознательно совершает тот же грех, который совершается лжецом. Это то, что вы утверждаете в связи с публикацией документов, связанных с этапом британского мандата в отношении Ирака, для его обновления и отсутствия отношений с Маликом Хошабой и его последователями, поскольку все знают, что Ирак находится под британским мандатом и тем британским правительством советники на все объектах иракского правительства, и британское правительство очень заинтересовано в успехе правительства, которое было основало, убедив, что семья Мар Шимона должна служить ассирийцам, закончила и начала политически значимых ус овия для установки нового союзника, религиозно и этнически разведенный, и Великобритания не преувеличивает своих интересов в глазах нескольких тысяч ассирийцев, которые ведут некоторые из них, которые ходят, как слепые, к требованиям этой личной семьи и покрывают ее, чтобы придать этим трюкам тех , кто их соблазняет

Вы оценили много мелочей, которые не могут отвечать за их простоту и не полагаться на надежные источники
Например, вы сказали, что проект Deshtazay рассчитан на 200 семей
от родственников Малика Хошабы, но проверенные источники доказывают, что в проекте было бы рассчитано 2000 семей, достаточных для размещения всего племени Нижней Тяры, включая Ашиту. И было бы большой силой ) собрать самое большое племя наших племен и защитить от наших племен в районе Амадейи и Нухадры -(Дахук
Семья Мар Шимона попробовала своих наемников и некоторых офицеров Леви, которые подчиняются приказам этой семьи дезорганизовать в соответствии с их корыстными интересами. Британские советники, отвечающие за жилищный план, имели право писать свои отчеты тем, кто думал о политике правительства. Малик Хошаба и его сторонники хотят заселить в своей новой старой стране, чтобы бороться за ее осуществление после того, как все пути возвращения на прежние земли в Хаккари были отрезаны благодаря участкам, проводимым этой семьей в сотрудничестве с англичанами

Мы не уклоняемся от этой позиции, но мы считаем идею Малика Хошабы о жилье и стабильности на нашей новой родине в тысячу раз лучше, чем перемещение людей, и разоблачение жизни его сыновей, чтобы уничтожить интересы семья, которая вызвала пролитие крови в десятки тысяч человек …  человек, дьякон, в последний раз, вы боитесь Бога , даже ваша человеческая природа, а не священство, потому что священство – это невинность ваших изречений. Вы говорите, что Малик Хошаба сформировал полицию из 700 военнослужащих, чтобы помочь иракцам в резне Симеле

Хорошо откройте глаза и внимательно прочитайте источники, не злобно глядя, что эта сила была сформирована Маликом Хошабой по просьбе министра внутренних дел, который присутствовал в Солафе после резни Симеле, чтобы отправить это в деревни ассирийцев, которые, вероятно, будут убиты и ограблены некоторыми курдскими и арабскими племенами в качестве непосредственной меры, пока он не отправится в Мосул и не получит приказы прекратить все военные операции

Если бы Малик Хошаба не любил своих людей, он бы оставил его в Ираке и эмигрировал, как и Малик Яко, который покинул свое племя в трудные времена и нуждался и мигрировал в Канаду после того, как Малкик Яко пригласил их оставить их прекрасные деревни в Ираке

?… Что касается того, что произошло в Хабуре после 1944 года, был ли Малик Хошаба там, чтобы подстрекать ближайших родственников в семье Мар Шимона

? Не был Юсиф Малик аль-Телкиф, секретарь Мар Шиман, и большинство людей, которые придерживаются его и самые враждебные Малику Хошабе в своих первых работах

? Почему покойный Малик Локо аль-Тахуми, Малик Даниэль Малик Исмаил и семья Леона Нимрода опрокинули его и, следовательно, были подвергнуты убийству

? У Малика Хошабы была рука во всем этом

О человек, я не скажу тебе, если ты не боишься Бога, если ты действительно христианин … Но мы следуем за Маликом Хошабой и его товарищами всю гордость за то, что мы остались на земле наших предков, и мы не имеем никакого отношения к любой режим, который приходит или уходит, потому что мы никогда не были агентами одного, но мы следуем тому же подходу, который был основан спасителем остальных ассирийцев со двора, что мы хотели, чтобы клиенты англичан разочаровались в своих приключениях, который предлагал не только жизнь ассирийцев двора, но и жизн У всех других христиан в Ираке … Надеюсь, что мои слова это отличный тото отличный и знаменитого знаменито … Сэм ??? Калифорния, а затем говорят, что мы невинность, а невинность и невинность ассирийской нации, что защитники подобны вам

للمزيد; انقر على الرابطين ادناه
Read more ; Click the links below
Прочитайте больше; Перейдите по ссылкам ниже

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

*