..Ny assyrisk film släpps


FILM Den nya assyriska komedifilmen Basamtit reesha har släppts på iTunes, Google Play, Vimeo och Amazon Prime

Basamtit reesha (begravningsvakan) är filmad i Chicago och följer två bröder som försöker klura ut grundanledningen till deras fars död när de kommer på att det finns mer än en hjärtattack bakom

Filmen bjuder på många skratt och sköna karaktärer och passar för hela familjen. Den är nu släppt för köp på de digitala plattformarna iTunes, Google Play, Vimeo och Amazon Prime. Filmen är på östassyriska med engelsk undertext och 90 minuter lång. Filmens officiella trailer kan ses här

“Vårt mål är att med ert stöd fortsätta göra assyriska filmer för att bevara vårt språk och kultur och engagera assyrier runtom i världen, skriver filmens producent Billy Haido och regissören Martin Khoshaba i ett pressmeddelande: “Nu när assyrierna återhämtar sig från de senaste årens svårigheter hoppas vi att Basamtit reesha ska hjälpa till att ge vårt folk lite skratt och inpiration”, meddelar duon bakom filmen

Publicerad: 2017-10-12

Redaktionen

http://www.hujada.com/article.php?ar=3072

 

أضف تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

*